Tjänster jag slutför

På Isabella’s Beauty Secrets kan man i dagsläget boka behandlingar inom ögonfransförlängning, lashlift, och spraytan.

Ögonfransförlänging:

 Detta är en behandling som innebär att man fäster syntetfransar på ens egna naturliga fransar för att uppnå ett resultat av fylliga och längre fransar. Behandlingen håller upp till ca 3-5 veckor beroende på hur ens naturliga fransar ser ut och hur man tar hand om fransarna. Jag jobbar endast med tekniken volume, som innebär att man fäster två till fyra syntetfransar på en naturlig frans. Denna teknik ger ett mycket bättre resultat jämfört med tekniken classic, som innebär att man endast fäster en syntetfrans på en naturlig frans. Med volume tekniken så håller fransförlängningen längre (man behöver alltså inte göra påfyllning lika ofta), det blir mycket mer volym, fler fransar per öga som smälter in fint med varandra, man kan uppnå flera olika typer av effekter med denna teknik och massa mera bra egenskaper. Med denna behandling slipper man lägga lång tid på att sminka ögonen varje morgon. Vakna upp med snygga fransar och en glamourös look varje dag!

Lashlift:

 Denna behandling innebär att man böjer, färgar och vårdar sina naturliga fransar. Resultatet blir en naturlig och fin look som framhäver ens ögon på ett mer diskret och naturligt sätt än exempel ögonfransförlängning. Denna behandling håller i ca 6-8 veckor. Jag tillför även alltid en keratin boost till varje behandling, som är mycket bra för fransarna. Last lift är alltså därför en behandling som är bra och vårdande för ens naturliga fransar. Om man är känslig mot fransförlängning eller helt enkelt föredrar en mer naturlig look så är lashlift helt perfekt. Denna behandling blir mer och mer populär för varje dag och till skillnad från ögonfransförlängning så kan man applicera maskara och andra sminkprodukter på fransarna efter behandlingen om man skulle vilja det.

Spraytan:

 Detta är en behandling som innebär att man sprayar kroppen med bronzefärgade produkter för att uppnå en solbränd look. Denna behandling går mycket fort och är dessutom helt ofarlig. Detta är alltså ett mycket hälsosamt sätt att bli brunare på istället för att utsätta sin hy mot en massa farliga strålar. Alla kan bli bruna, ens pigment spelar alltså ingen roll över hur resultatet kommer till att bli utan alla kan uppnå samma resultat oavsett hudnyans och pigment. Dessutom kan du önska nyans helt själv, allt från om du vill ha en lätt spraytan för att bara få en lite fräschare look till en spraytan som är supermörk och som ger ett resultat som liknar fem månader i Thailand! Detta bestämmer du helt enkelt själv.

Informationen till behandlingarna

För bokning av behandling hänvisas man till Bokadirekt, var noga med att läsa igenom informationen för behandlingen innan du bokar!
Avbokning sker SENAST 24 timmar innan bokad tid. Vid förseningar eller uteblivet besök debiteras behandlingens fulla kostnad. Avbokningen är endast giltig om du mottagit en avboknings bekräftelse via mail.
Är du under 18 år krävs målsmans godkännande.
Har du allergier eller är överkänslig vänligen kontakta mig innan behandling.
Betalning sker via Swish eller kortbetalning.